L'Equipe: einde transfersoap in zicht, Sulemana op weg naar Ajax

L'Equipe: einde transfersoap in zicht, Sulemana op weg naar Ajax

Ajax staat nu echt wel op het punt om zich te versterken met Kamaldeen Sulemana. Volgens de Franse sportkrant L'Équipe wordt de Ghanese buitenspeler spoedig in Amsterdam verwacht voor de medische keuring.

Het Franse Stade Rennes heeft ook interesse in Sulemana, maar volgens L'Équipe wijst alles erop dat de toekomst van de aanvaller van FC Nordsjaellend bij Ajax ligt. De Amsterdammers zijn momenteel 'favoriet' voor zijn handtekening.

Ergens in de komende dagen moet Sulemana medisch worden gekeurd door Ajax. Indien dat geen problemen oplevert, kan hij voor meerdere seizoenen tekenen. Naar verluidt ligt er bij Ajax een contract voor vijf seizoenen klaar voor Sulemana, die rond de vijftien miljoen euro moet kosten.

De transfer van Sulemana naar Ajax heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Ajax dacht vorige maand al rond te zijn met zijn entourage, maar naar verluidt gooide de makelaarsvergoeding een hoop roet in het eten. Daarnaast werd Sulemana ineens gespot in Rennes, waardoor de deal in het water leek te vallen. Maar volgens L'Équipe krijgt de soap een goed einde voor Ajax.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie