Uitblinker van STVV vol vertrouwen: 200% klaar om het op te nemen tegen KAA Gent

Uitblinker van STVV vol vertrouwen: "200% klaar om het op te nemen tegen KAA Gent"

11-07-2021 19:30

Sint-Truiden VV speelde zaterdag tegen Westerlo een oefenpartij. De Kanaries wonnen met 2-1 en Mory Konaté nam beide doelpunten voor zijn rekening. Op de officiële kanalen van STVV is te zien hoe Konaté terugblikt op zijn wedstrijd.

Nadat STVV al een oefenwedstrijd speelde tegen RWDM, speelde en won het opnieuw van een 1B-club. Aan de rust stond het 1-0 voor STVV en na de pauze scoorden beide ploegen een keer: 2-1. Middenvelder Mory Konaté nam beide doelpunten van STVV voor zijn rekening. Na de match werd de uitblinker dan ook geëinterviewd over zijn wedstrijd.

Konaté laat weten dat de overwinning goed is voor het vertrouwen van de ploeg en dat die twee doelpunten hem goed doen aangezien hij als middenvelder niet zo vaak tot scoren komt. "Hopelijk kunnen we deze vorm doortrekken", zegt de speler uit Guinee. Wanneer hem gevraagd wordt of hij denkt dat hij zich nu in de kijker van de coach gespeeld heeft, antwoordt Konaté dat het belangrijk is om hard te blijven werken. "Het is aan mij om ervoor te zorgen dat de coach me blijft opstellen."

Tot slot blikt de interviewer nog vooruit op de eerste competitiewedstrijd van STVV. Op de eerste speeldag ontvangen de Limburgers KAA Gent. "We zijn 200% klaar om het tegen Gent op te nemen", aldus Mory Konaté.