Cercle Brugge moet het onderspit delven in oefenduel tegen Monaco

10-07-2021 14:15

Zaterdagvoormiddag speelde Cercle Brugge een oefenduel tegen zijn moederclub AS Monaco. De Vereniging verloor met 3-1 van de Franse club. Het Brugse doelpunt werd gemaakt door de Bulgaar Dimitar Velkovski

Velkovski bracht Cercle al na vier minuten spelen op voorsprong. Aangever van dienst was Dino Hotic. Na die uitstekende start van de Bruggelingen nam Monaco het commando al snel over. Nog voor rust keerde het de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong na doelpunten van Diop en Matsima.

Van de ex-spelers van Cercle stond Strahinja Pavlovic voor de pauze op het terrein, en kwam Anthony Musaba na de rust in het team. Na de pauze deed Monaco er nog een doelpuntje bij. In minuut 71 was het Pellegri die de eindstand vastlegde.