'Club Brugge aast op Deense EK-ganger van Udinese'

'Club Brugge aast op Deense EK-ganger van Udinese'

08-07-2021 14:30
13

Club Brugge zou interesse hebben in rechtsachter Jens Stryger Larsen. Zo schrijft het Italiaanse blad Messagero Veneto. De Deense rechtsachter speelde woensdag nog de halve finale op het EK tegen Engeland.

Jens Stryger Larsen speelde op het EK in iedere wedstrijd van Denemarken, maar moet na de uitschakeling in de halve finale tegen Engeland zijn koffers pakken. Club Brugge zou de 30-jarige Stryger Larsen in het vizier hebben. In 2022 loopt zijn contract af bij Udinese, maar volgens de geruchten wil Club hem al sneller naar België halen. Daarvoor zou het de concurrentie moeten aangaan met het Turkse Galatasaray.

Larsen maakte zijn profdebuut in eigen land bij Brondby IF. Nadat hij daar van 2009 tot 2013 actief was, verkaste hij voor een seizoen naar FC Nordsjaelland. Van daaruit ging het naar Oostenrijk, waar Larsen van 2014 tot 2017 uitkwam voor Austria Wien. Sinds 2017 speelt de Deen bij Udinese waar hij al tot 132 Serie A-wedstrijden kwam. Sinds 2016 is Stryger Larsen ook Deens international en hij speelde al 42 keer voor zijn land, waaronder alle Deense wedstrijden op het EK.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie