Overzicht oefenwedstrijden: Beerschot, Club Brugge en STVV winnen oefenpartij

Overzicht oefenwedstrijden: Beerschot, Club Brugge en STVV winnen oefenpartij

07-07-2021 11:00 Laatste update: 19:59
2

Woensdag staan er weer wat oefenwedstrijden van eersteklassers op het programma. Onder meer spelen KRC Genk en Club Brugge hun tweede en derde oefenwedstrijd. VoetbalPrimeur.be voorziet u van een overzicht.

14u00: KRC Genk - KAS Eupen 2-0

Lees het wedstrijdverslag hier.

17u00: RC Lens - Standard (1-1)

Standard treedt aan tegen Lens. De rouches wonnen al van Cercle Brugge (3-2), en speelden al gelijk tegen Union SG (1-1).  Lees het matchverslag HIER.

18u00: Club Brugge - Zulte-Waregem (2-1)
Club Brugge krijgt tegen Zulte-Waregem meteen een herkansing voor het verlies tegen KV Kortrijk (0-1). Al liggen de kaarten deze keer wel anders. In tegenstelling tot KVK zit Zulte-Waregem niet op de rails. Ze verloren hun laatste twee oefenpotten van Union SG en Cercle Brugge.

Het matchverslag kan u HIER lezen.

18u00: Beerschot - Waasland-Beveren (2-0)
Beerschot is aan haar zesde oefenwedstrijd toe. In de voorgaande vijf wonnen ze er drie. Tegen Club Brugge speelden ze gelijk, tegen Duisburg verloren ze met 0-1. 
Voor Waasland-Beveren wacht een eerste echte test tegen een oude bekende. Vrijdag gaan ze nog een stapje hoger met het Franse Lille.

Beerschot had het lange tijd niet makkelijk tegen het gedegradeerde Waasland-Beveren. Pas in de tweede helft raakte het voorbij de Waaslanders na doelpunten van Suzuki en Coulibaly. Het werd 2-0.

Sint-Truiden VV - RWDM (1-0)