Standard overtuigt tegen Lens, maar loopt in het slot toch nog de winst mis

07-07-2021 18:48

Standard heeft woensdag weten te overtuigen in een oefenpartij tegen Lens. Het duel tegen de Franse club leek ook op een 0-1 winst te gaan eindigen, maar werd uiteindelijk 1-1.

Coach Mbaye Leye rekende op een sterke elf en deed een beroep op andere Nicolas Raskin en Samuel Bastien tegen Lens. Zinho Vanheusden begon niet aan de wedstrijd, hij lijkt namelijk op weg naar Internazionale.

Beide ploegen kregen ook kansen, maar het eerste doelpunt was voor Standard. Na 25 minuten voetballen was het Jackson Muleka die de Rouches op voorsprong bracht. Daar bleef het ook bij tot de rust.

Ook in de tweede helft waren de kansen voor Standard en kwamen onder andere Klauss en Fai dicht bij een doelpunt. Dat bleef echter uit. Standard leek de winst ook binnen te hebben, maar in het absolute slot wist Lens toch nog te scoren. Via Camara werd het 1-1, tevens ook de eindstand.

Opstelling: Bodart (Epolo 82'), Al-Dakhil (Delferriere 82'), Sissako (Dussenne 60'), Ngoy (Pavlovic 82'), Siquet (Fai 60'), Gavory (Calut 60'), Cimirot (Shamir 45'), Raskin, (Dumont 76'), Bastien, Dragus (Mmaee 60'), Muleka (Klauss 45')