OFFICIEEL: Antwerp vindt dan toch nog een akkoord met Eupen over De Wolf

OFFICIEEL: Antwerp vindt dan toch nog een akkoord met Eupen over De Wolf

05-07-2021 11:31 Laatste update: 11:48
6

Royal Antwerp FC zal komend seizoen dan toch op de diensten van Ortwin De Wolf kunnen blijven rekenen. Het Stamnummer Eén leek van een kale reis terug te keren na haar gesprekken met KAS Eupen, maar vist uiteindelijk toch raak.

Dat is althans wat Gazet van Antwerpen maandagochtend weet te melden. De voorbije weken voerden Antwerp en Eupen onderhandelingen over De Wolf, die sinds vorige wintermercato op huurbasis uitkwam in Deurne-Noord. Aangezien er geen doorbraak geforceerd kon worden, moest de doelman op 1 juli noodgedwongen terugkeren naar de Oostkantons.

Blijkbaar zijn beide partijen nadien wel in contact gebleven. Met een gunstig resultaat tot gevolg, want Antwerp en Eupen hebben dan toch een deal gevonden. De Wolf maakt een definitieve transfer naar de Bosuil. Dat betekent ongetwijfeld dat The Great Old een afkoopsom op tafel heeft moeten leggen. Hoeveel die bedraagt, is voorlopig onbekend.

De Wolf zal waarschijnlijk snel afreizen naar het Nederlandse Horst, waar de Antwerp-selectie momenteel op stage is. Met Jean Butez en Alireza Beiranvand kent onze landgenoot inmiddels zijn concurrenten voor een plekje onder de lat. Geen van die drie doelmannen liet het voorbije seizoen echter een onuitwisbare indruk na.

Update: Antwerp heeft de deal rond De Wolf inmiddels ook officieel bekend gemaakt. De 24-jarige sluitpost kreeg een contract tot medio 2023 voorgeschoteld en heeft dat ook ondertekend.