Yaremchuk moet Gent jackpot opleveren: Veel meer dan 15 miljoen euro

Yaremchuk moet Gent jackpot opleveren: "Veel meer dan 15 miljoen euro"

03-07-2021 17:30
3

KAA Gent zal deze zomer afscheid nemen van Roman Yaremchuk, die met Oekraïne nog steeds actief is op het EK. De spits kan zich daar in de kijker spelen en moet KAA Gent ook flink wat geld gaan opleveren. Michel Louwagie gelooft in de jackpot voor de spits.

"Ik praat nooit over bedragen. Maar inderdaad, we verwachten een groot bedrag te krijgen voor Yaremchuk", gaf de manager van Gent aan bij RTBF. Er werden al bedragen van rond de vijftien miljoen euro genoemd. "We hopen veel meer", zegt Louwagie.

Het dreigt nochtans een moeilijke markt te worden, met veel ploegen die niet veel zullen uitgeven. Toch blijft men bij Gent dromen van de jackpot. "Zelfs als de markt nog steeds wordt beïnvloed door Covid ... Alles zal afhangen van het land en de markt. Maar inderdaad, het feit dat Oekraïne zaterdag tegenover Engeland staat is zeer goed: de speler zal zich kunnen laten zien", besluit de manager.

Yaremchuk heeft alvast een goed EK achter de rug met Oekraïne. De spits kon zich met twee doelpunten al in de kijker spelen. Een goede prestatie tegen Engeland zou voor nog meer interesse kunnen zorgen.