Deal Openda naar Vitesse laat op zich wachten: Optimistisch dat het rond komt

Deal Openda naar Vitesse laat op zich wachten: "Optimistisch dat het rond komt"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 22:20di 22-06-2021 om 22:20

Vitesse en Loïs Openda willen graag nog een seizoen door met elkaar. De twee partijen wachten enkel nog op het fiat van Club Brugge. Dat is er nog altijd niet, maar in Nederland maakt men zich weinig zorgen.

Al vorige week vonden Vitesse en Openda elkaar al in verband met een nieuwe huurdeal. De twee partijen wachten sindsdien hoopvol op groen licht van Club Brugge. Dat kwam er voorlopig nog niet waardoor Vitesse dinsdag haar eerste training van het seizoen had zonder Openda. "Het wachten is op Club Brugge en Openda", stelde Thomas Letsch, de trainer van Vitesse bij De Gelderlander.

Vorig seizoen was er geen plaats voor Openda in de A-kern van Club Brugge, terwijl hij bij Vitesse wel indruk kon maken op Letsch. De Duitse trainer wil dan ook maar wat graag terug werken met Openda. "Voor mij is hij een heel belangrijke pion in het nieuwe seizoen. Ik ben optimistisch dat alles rond komt", aldus nog Letsch.

Bij Vitesse speelde Openda vorig seizoen 33 competitiewedstrijden. In de Eredivisie was hij goed voor 10 goals en 4 assists. Bij Club Brugge heeft Openda nog een contract tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws