Het zou een schande zijn als de Belgen niet winnen van Finland

"Het zou een schande zijn als de Belgen niet winnen van Finland"

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 13:30ma 21-06-2021 om 13:30

De Rode Duivels spelen maandagavond tegen Finland. Patrick Goots is duidelijk over die partij: niet winnen zou een schande zijn voor deze Belgische ploeg. 

"Het zou simpelweg een schande zijn als de Belgen tegen de Finnen niet vlot zouden winnen", klinkt het in Gazet Van Antwerpen. "Finland is een van de zwakste ploegen op dit EK, dus moeten de Rode Duivels, met hun status, die gewoon eenvoudig opzij kunnen zetten, zonder excuses. Het is ook veruit de gemakkelijkste wedstrijd van de groep."

Goots heeft duidelijk geen hoge pet op van de tegenstand. "Rusland was al simpel voor de Duivels en zelfs van die Russen heeft Finland in zijn tweede groepsmatch verloren. Nee, de Finnen hebben me voor dit EK al niet kunnen imponeren en in hun voorbije twee wedstrijden tegen Denemarken en Rusland evenmin. Eigenlijk mogen die Finnen al gewoon blij zijn dat ze op dit EK geraakt zijn."

Toch is winnen van Finland geen sinecure voor de Rode Duivels. De laatste zege dateert namelijk uit... 1968. Wordt die periode van 53 jaar maandagavond afgesloten?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws