Hazard vreesde voor zijn EK met België: Enkel zal nooit meer dezelfde zijn

Hazard vreesde voor zijn EK met België: "Enkel zal nooit meer dezelfde zijn"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 20:00zo 20-06-2021 om 20:00

Laatste update: zondag 20 juni 2021 om 20:01zo 20-06-2021 om 20:01

Eden Hazard vierde onlangs zijn comeback bij de Rode Duivels en zal maandag voor het eerst in meer dan twee jaar weer in de basis beginnen bij onze nationale ploeg. Toch waren er lang twijfels of Hazard wel fit zou geraken, ook bij de aanvaller zelf.

"Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kwaliteiten, wel of ik 100 procent fit zou geraken voor het EK", gaf Hazard aan op de persconferentie van zondag. De aanvaller kende flink wat blessureproblemen en dat heeft ook zijn sporen nagelaten. "Ik heb drie keer mijn enkel gebroken, die zal nooit meer dezelfde zijn als tien jaar geleden", klinkt het.

Toch geeft Hazard de moed niet op en weet hij dat hij de Rode Duivels (en Real Madrid) zeker nog diensten kan bewijzen in de nabije toekomst. "Ik weet dat als ik in vorm ben, ik me kan bewijzen op het veld. Daar ben ik nu mee bezig", aldus Hazard.

Dat kan hij maandag misschien al doen. Zo kondigde bondscoach Roberto Martinez aan dat Hazard aan de partij zal beginnen. Een volledige wedstrijd zal Hazard waarschijnlijk niet spelen."Ik ben wellicht nog niet klaar voor 90 minuten", weet Hazard. "Maar ik ga zoveel mogelijk minuten spelen op hoog niveau. Als het er vijftig zijn, zijn het er vijftig. Als het er zestig zijn, zijn het er zestig. We zullen zien", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws