Morata haalt schouders op na Spaanse kritiek: 'Vind dat ik geen grote fout maakte'

Morata haalt schouders op na Spaanse kritiek: 'Vind dat ik geen grote fout maakte'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 21:25za 19-06-2021 om 21:25

Álvaro Morata maakt zich niet druk om de kritiek die hij krijgt. De Spaanse spits kreeg de volle laag na zijn optreden in het doelpuntloze gelijkspel van de Spanjaarden tegen Zweden.

Verschillende Spaanse media waren hard voor Morata na het treffen met Zweden. De Juventus-aanvaller kreeg een grote kans om zijn land aan de overwinning te helpen, maar verzuimde om die af te maken. Op de persconferentie vertelt Morata over de kritiek. "Met mij gaat het goed. Ik heb een te lange carrière gehad om me druk te maken over wat mensen van me denken."

"Ik kan niet onder iedereen geliefd zijn", gaat Morata verder. "Als er kritiek is, moet je dat respecteren en super hard werken. Wat mijn teamgenoten denken, interesseert me een stuk meer. Ik vind ook dat ik geen grote fouten heb gemaakt tegen Zweden."

Morata neemt het zaterdagavond met Spanje op tegen Polen. De 41-voudig international mag bij dat duel opnieuw aan de aftrap verschijnen. Dat had bondscoach Luis Enrique overigens al aangekondigd op de persconferentie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws