Verheyen had De Laet meegenomen naar het EK: Wordt over het hoofd gezien

Verheyen had De Laet meegenomen naar het EK: "Wordt over het hoofd gezien"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 18:44zo 20-06-2021 om 18:44

Voor aanvang van het EK waren er heel wat vragen over de defensie van de Rode Duivels en de mogelijke blessure voor Jan Vertonghen en het mindere optreden van Jason Denayer hebben die vragen niet doen afnemen. Gert Verheyen vindt dat Roberto Martinez ook in de fout ging in zijn selectie.

Voor het EK gaf Verheyen al aan dat hij Ritchie De Laet zou hebben opgeroepen voor het EK en de analist denkt daar nog steeds hetzelfde over. "Ik vind inderdaad dat De Laet over het hoofd wordt gezien", geeft Verheyen aan bij Villa Sporza.

Zo hebben we het achterin niet al te breed en volgens Verheyen had De Laet dan ook flink wat problemen kunnen oplossen. "Ritchie is iemand die je op alle drie de posities kan gebruiken. Als het moet zelfs nog op de flank. Ik vond het zeker een optie waard, vooral gezien de selectie van 26 man", gaf hij nog aan.

De Laet, die zelf in de studio zat, was duidelijk gecharmeerd door het compliment van Verheyen. Toch was de niet-selectie geen grote teleurstelling voor de sterkhouder van Royal Antwerp FC. "Je hoopt er altijd op, maar er was ook geen enkele communicatie geweest met Martinez. Ik veronderstel dat als je in aanmerking komt, ze je toch zouden contacteren. En dat gebeurde niet. Daarom heb ik de hoop ook nooit te hoog gelegd", besloot hij

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws