Breaking news

'Antwerp plant nog transferoffensief, de meest ronkende namen in aantocht'

Club Brugge, Anderlecht en Genk zullen beter zijn dan KAA Gent

"Club Brugge, Anderlecht en Genk zullen beter zijn dan KAA Gent"

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 11:00do 17-06-2021 om 11:00

KAA Gent wil zich volgend seizoen herpakken na een ontgoochelende vijfde plaats. Wim De Coninck vraagt zich wel af hoe veel beter het kan worden. Met een plaats in de top vier mag KAA Gent volgens hem al tevreden zijn. 

Voorzitter Ivan De Witte sprak geen ambities uit, maar wil de club wel een nieuw elan geven. "De Witte wil vooral weer beleving krijgen bij Gent na een seizoen zonder fans in het stadion en onvrede onder de supporters", aldus De Coninck bij Sporza. "Sportief heeft iedereen het vertrek van Jonathan David onderschat. Ook ik. Je wist dat het een groot verlies zou zijn, maar niet dat de impact zo groot zou zijn." 

Volgens De Coninck is de landstitel wel veel te hoog gegrepen. "De Witte zal tevreden zijn als Gent de top vier haalt, want Club Brugge, Anderlecht en Genk zullen beter zijn en Antwerp en clubs als KV Mechelen ontwikkelen zich snel", benadrukt hij nog.

KAA Gent komt deze week overigens al opnieuw in actie. Zaterdag staat er namelijk een oefenwedstrijd tegen amateurclub Dikkelvenne op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws