Nainggolan toont zelfspot met grappige knipoog naar 'cola-incident' met Ronaldo

Nainggolan toont zelfspot met grappige knipoog naar 'cola-incident' met Ronaldo

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 15:54wo 16-06-2021 om 15:54

Uit zijn interlandcarrière is de stekker al even getrokken, maar vanzelfsprekend volgt ook Radja Nainggolan het Europees Kampioenschap op de voet. Het druk besproken 'cola-incident' op de persconferentie van Cristiano Ronaldo is hem dan ook ter ore gekomen. Het dient als inspiratie tot een mooie vorm van zelfspot.

Even kort terugblikken: in aanloop naar het eerste groepsduel van Portugal verscheen Ronaldo op een persmoment. Toen de superster van Juventus zich neerzette, merkte hij twee flesjes van Coca Cola op, uiteraard strategisch geplaatst vanwege sponsorbelangen. Ronaldo schoof de frisdrank prompt aan de kant en zette zijn fles water in de plaats. De voorbije dagen werd al druk ingegaan op het voorval.

Ook Nainggolan mengt zich nu in de debatten, weliswaar op humoristische wijze. Op zijn Instagram-verhaal plaatste de middenvelder van Cagliari een getrukeerde foto. Ditmaal zit niet Ronaldo, maar Nainggolan op de persconferentie. De cola mag blijven staan, al heeft de gewezen Rode Duivel er liever enkele flessen sterke drank bij ... 'We moeten al eens kunnen lachen', luidt het veelzeggende bijschrift.

Nainggolan gaat al jaren door het leven als een 'bon vivant' en lijkt vrede genomen te hebben met die perceptie. Zo ontstond er op het vorige EK, in 2016, nog een hele hetze over het feit dat de Antwerpenaar rookt(e).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Grappig?

Ja!
88%
Nee ...
12%
(74 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws