Antwerp-supporters spreken zich uit: Lamkel Zé kaapt brons weg in verkiezing

Antwerp-supporters spreken zich uit: Lamkel Zé kaapt brons weg in verkiezing

12-06-2021 11:16
3

De supporters van Royal Antwerp FC hebben zich de voorbije dagen van een lastige taak gekweten: wie verdient het om uitgeroepen te worden tot 'Player of the Season' op de Bosuil? Didier Lamkel Zé alvast niet. Het woelwater maakte kans, maar moet zich tevreden stellen met de bronzen medaille.

Eerder deze week kwam Antwerp naar buiten met de drie overgebleven kanshebbers op de individuele bekroning. Lamkel Zé hoorde daarbij, maar bijt uiteindelijk in het zand. Dat valt ergens wel te begrijpen, want zijn persoon zorgt nog steeds voor veel beroering onder het rood-witte legioen. Na zijn vele streken heeft een deel van het publiek hem weer in de armen gesloten, mede dankzij enkele puike prestaties na Nieuwjaar. Voor een ander gedeelte blijft hij echter persona non grata.

Plek drie dus voor Lamkel Zé, waardoor er nog twee ploeggenoten overblijven in de zoektocht naar de sterspeler van het voorbije seizoen. Opvallend genoeg gaat het om twee verdedigers: krachtcentrale Abdoulaye Seck en publiekslieveling Ritchie De Laet. Beiden deden ze het uitstekend in de achterhoede van Antwerp. De winnaar van de trofee wordt later dit weekend bekendgemaakt.