Griezmann ongelukkig door keuzes Koeman: 'Dan zit je tegen Real op de bank...'

Griezmann ongelukkig door keuzes Koeman: 'Dan zit je tegen Real op de bank...'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 17:27do 10-06-2021 om 17:27

Antoine Griezmann was het afgelopen seizoen lang niet altijd gelukkig met de keuzes van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Vooral de beslissing van de Nederlandse trainer om hem op de bank te zetten in El Clásico, steekt de dertigjarige aanvaller.

Griezmann was in de eerste maanden van het seizoen geen basisspeler bij Barça en vond zichzelf in oktober ook tegen Real Madrid terug op de lijst met wisselspelers. "Ik was ongelukkig. Ik speelde niet en voelde me niet belangrijk", zegt de Franse international tegen L'Équipe. "Ik was gewend alles te spelen, ook de grote wedstrijden. En dan zit je tegen Real Madrid op de bank en zie je je teamgenoten een warming-up doen…"

Griezmann benadrukt desondanks dat zijn relatie met Koeman goed is. "Het zijn de beslissingen van de trainer en die moet je accepteren. Je moet er alles aan doen om hem van gedachten te veranderen." Naarmate het seizoen vorderde voelde hij zich bovendien steeds beter in Camp Nou. "De start was wat moeizaam en ik vond de kritiek soms overdreven. Maar in 2021 kreeg ik het gevoel dat het sowieso beter ging qua erkenning en waardering."

De Fransman gaat ook in op zijn vermeende moeizame relatie met Lionel Messi. "We begrijpen elkaar goed, sturen elkaar soms berichtjes en spreken veel tijdens de training. Op het veld is het een heel fijne medespeler. Hij maakt van alles kaviaar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws