Carrasco voelt zich opperbest in ons land: De erkenning van het publiek is fijn

Carrasco voelt zich opperbest in ons land: "De erkenning van het publiek is fijn"

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 18:15wo 09-06-2021 om 18:15

Yannick Carrasco verkeert in bloedvorm en wil dan ook op het EK het allerbeste van zichzelf laten zien. De aanvaller zit boordevol vertrouwen en ziet enkele verschillen met ‘de oude Carrasco’.

Met een Spaanse titel op zak arriveerde Carrasco op het basiskamp van de Rode Duivels. Geen slechte manier om je intrede te maken zo vlak voor een groot tornooi. Er wordt in ons land dan ook het één en ander verwacht van de Atlético-speler. Dat vindt Carrasco zeker niet erg, op de persconferentie sprak Carrasco de pers boordevol vertrouwen toe.

"Het was een fantastisch seizoen in clubverband maar nu denk ik niet meer aan Atlético. Het enigste wat telt zijn de Rode Duivels. Ik wil scoren en belangrijk zijn op dit EK en wil zo ver mogelijk geraken", citeert Het Laatste Nieuws de Rode Duivel.

Carrasco kwam ook terug op de evolutie die hij als speler heeft doorgemaakt. "Ik ben sterker geworden de voorbije jaren. Ik loop ongeveer 11km per wedstrijd nu, mijn lichaam is in staat om meerde volledige wedstrijden na elkaar volledig uit te spelen. Ik heb daarvoor veel in de gym gewerkt. Ook hier in Tubeke blijf ik daaraan werken. Ik wil sterk op mijn benen staan", vervolgt de Rode Duivel.

Niet enkel fysiek, ook op mentaal vlak lijkt Carrasco een gedaanteverwisseling te hebben ondergaan. "Ik ben volwassener geworden en heb meer ervaring. Ook tactisch ben ik veel verbeterd. Ter vergelijking met de voorbije twee tornooien is dit echt de beste Carrasco. Ik voel ook steeds meer de erkenning van het publiek, dat is toch ook wel fijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws