UPDATE: De Bruyne zal vandaag voor het eerst trainen met Rode Duivels

UPDATE: De Bruyne zal vandaag voor het eerst trainen met Rode Duivels

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 13:45ma 07-06-2021 om 13:45

Laatste update: woensdag 9 juni 2021 om 10:01wo 09-06-2021 om 10:01

De Rode Duivels beginnen aan een nieuwe trainingsweek op het complex in Tubeke. Deze keer zal ook Kevin De Bruyne erbij zijn. De KBVB heeft dat bevestigd met een foto. 

De Bruyne kreeg een weekje extra rust na de finale van de Champions League. Dat werd een grote ontgoocheling voor De Bruyne: Manchester City verloor de finale van Chelsea en hij moest gewisseld worden met een gebroken neus.

Vorige week kreeg hij wel ook goed nieuws, want hij is door de spelersvakbond PFA voor het tweede seizoen op rij verkozen tot beste speler van de Premier League. De vraag is wel of hij dat topniveau kan tonen op het EK. De Bruyne moet spelen met een beschermend masker dat hem mogelijk kan hinderen tijdens de matchen.

De Bruyne heeft dus nog enkele dagen de tijd om het ritme terug op te pikken voor de clash met Rusland. Door de mindere vorm van Eden Hazard zullen de Rode Duivels zijn heerlijke passing meer dan ooit nodig hebben.

Update: De Belgische voetbalbond heeft een video gedeeld van Kevin De Bruyne die arriveert bij de Rode Duivels. De middenvelder van Manchester City heeft nog steeds een blauw oog en de kans is ook klein dat hij zal spelen tegen Rusland op het EK.

Update: De situatie van Kevin De Bruyne wordt nauwlettend in de gaten gehouden. De spelmaker van Manchester City zou vandaag voor het eerste meetrainen. Eerder deed KDB al een aantal sessies in de fitness, dat laat Het Nieuwsblad weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws