Vermoedelijke elf België-Kroatië: Martinez kiest voor drie nieuwe namen

Vermoedelijke elf België-Kroatië: Martinez kiest voor drie nieuwe namen

05-06-2021 08:00 Laatste update: 14:01
17

De Rode Duivels spelen zondagavond tegen Kroatië hun laatste oefenwedstrijd alvorens zich op te maken voor het EK, dat voor België op 12 juni van start gaat. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Griekenland worden er tegen de finalist van het WK 2018 enkele wijzigingen verwacht.

Zo verwacht Het Nieuwsblad dat Dedryck Boyata opnieuw naar de bank wordt verwezen. Jan Vertonghen, die tegen Griekenland nog een ontbrak vanwege een kwaaltje, kan zijn plaats in de defensie weer opnemen. Daarnaast worden ook Youri Tielemans en Timothy Castagne aan de aftrap verwacht, ten nadele van Dennis Praet en Thomas Meunier.

In de aanval worden een er geen wijzigingen verwacht, wat betekent Jérémy Doku en Yannick Carrasco weer rondom Romelu Lukaku zullen zwerven. Eden Hazard zal tegen Kroatië mogelijk wel speelminuten krijgen, maar meer dan een halfuur zit er wellicht niet in voor de Real Madrid-speler.

De verwachte opstelling: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Castagne, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard, Doku, Carrasco en Lukaku

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie