'Contractsituatie van Verschaeren zorgt voor grote kopzorgen bij Anderlecht'

'Contractsituatie van Verschaeren zorgt voor grote kopzorgen bij Anderlecht'

02-06-2021 12:50
31

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Yari Verschaeren ligt. Het contract van de middenvelder loopt aan het einde van volgend seizoen af en hij heeft zijn handtekening nog steeds niet onder een nieuwe verbintenis gezet. Verlaat hij de Brusselaars ook?

Anderlecht deed een tijdje geleden al een aanbieding aan Verschaeren en hoopt dat hij binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zet. Verschaeren gaf toen ook aan dat dat het plan was, maar zijn akkoord blijft uit. Eerder deze week gaf hij nog aan dat er geen verandering is gekomen in de situatie.

Dat zet Anderlecht ook voor een moeilijk dilemma. Het blijft de prioriteit om Verschaeren een contractverlenging te laten ondertekenen, maar als dat niet lukt zal Anderlecht volgens La Dernière Heure de middenvelder ook proberen te verkopen. En dat kan de plannen van paars-wit op de transfermarkt ook enorm gaan vervangen.

Bij een vertrek van Verschaeren moet er namelijk een vervanger worden gevonden en dreigen de budgetten voor enkele andere posities dan ook herschikt te moeten worden. Bij de Waalse bron spreekt men dan ook over een soort 'gijzeling' van Verschaeren. Een akkoord lijkt echter nog niet meteen, zo focust de middenvelder zich momenteel nog op de interlands met de beloften.