UPDATE: 'Genk bereikt dan toch een akkoord over aanvaller'

UPDATE: 'Genk bereikt dan toch een akkoord over aanvaller'

02-06-2021 12:16 Laatste update: 05-06-2021 22:54
15

KRC Genk dreigt Paul Onuachu deze zomer te zien vertrekken en zoekt al naar opvolging. Het wil volgend seizoen drie spitsen die de concurrentiestrijd met elkaar aangaan. Naast Cyriel Dessers moest Rodrigo Muniz er daar één van zijn, maar zijn komst is nog verre van zeker.

De Braziliaanse aanvaller komt momenteel uit voor Flamengo. Genk deed naar verluidt ook al een bod op de aanvaller en de Braziliaanse club heeft dat ook aanvaard. Van een volledig akkoord is er echter nog geen sprake. Zo is de entourage van Muniz niet tevreden met het aangeboden salaris, meldt Bola VIP.

Genk was naar verluidt bereid om Muniz een jaarsalaris van rond de 120.000 euro te geven, maar de entourage van Muniz is niet tevreden met dat voorstel. Het verlangt dan ook een nieuw en beter aanbod van de Limburgers.

Bij KRC Genk is men alvast stevig aan het zoeken naar nieuwe aanvallers. Naast Muniz werd ook ex-speler Mbwana Samatta al genoemd als een mogelijke aanwinst.

Update: Rodrigo Muniz is dan toch op weg naar KRC Genk. Dat meldt Paparazzo Rubro-Negro. Volgens de Braziliaanse bron gaat de spits 160.000 euro verdienen bij de Limburgers. Op de bankrekening van Flamengo zou Genk naar verluidt circa vijf miljoen euro storten.