'Anderlecht doet bod op Petrovic, Rode Ster verlangt meer voor middenvelder'

'Anderlecht doet bod op Petrovic, Rode Ster verlangt meer voor middenvelder'

02-06-2021 11:49
2

RSC Anderlecht is al druk bezig met de versterking voor volgend seizoen en zoekt naar aanwinsten op onder andere het middenveld. Daarvoor dacht men bij paars-wit aan Njegos Petrovic, maar zijn komst is nog lang niet zeker.

Eerder kon VoetbalPrimeur.be u al melden dat Anderlecht interesse toont in de middenvelder van Rode Ster Belgrado. Volgens La Derniére Heure heeft Anderlecht ook een bod uitgebracht op Petrovic, maar werd dat al snel geweigerd door de Servische topclub.

Anderlecht hoopte Petrovic in huis te kunnen halen voor anderhalf miljoen euro. Rode Ster Belgrado zou echter 2,5 miljoen euro plus een percentage op de doorverkoop verlangen voor Petrovic. De middenvelder is een vaste waarde en speelde maar liefst 46 duels voor de club dit seizoen. Daarnaast heeft hij nog een contract tot medio 2023 bij Rode Ster Belgrado.

Anderlecht lijkt wel op zoek naar een nieuwe middenvelder. Adrien Trebel mag nog steeds vertrekken bij de club en Albert Sambi Lokonga sloot een transfer ook niet uit. Petrovic is één van de namen die hun vertrek moet opvangen.