'Atalanta meldt zich bij KRC Genk en hoopt op de komst van jonkie Vandevoordt'

'Atalanta meldt zich bij KRC Genk en hoopt op de komst van jonkie Vandevoordt'

31-05-2021 19:14
7

KRC Genk koos dit seizoen resoluut voor Maarten Vandevoordt en zag de tiener flink wat indruk maken in doel bij de Limburgers. Hij wordt al bestempeld als een potentiële topper en heeft zich ook in de kijker gespeeld van buitenlandse clubs. Eén van die clubs is Atalanta.

In het verleden werd Vandevoordt al gelinkt aan onder andere AC Milan en Atalanta. Volgens La Gazzetta dello Sport toont Atalanta nog steeds verregaande interesse in Vandevoordt en wil het deze zomer een poging wagen om de doelman naar Italië te halen.

Atalanta neemt binnenkort afscheid van doelman Sportiello en ziet mogelijk ook Gollini vertrekken. Het kan dus wat extra doelmannen gebruiken en denkt daarvoor onder andere aan Vandevoordt. Daarnaast staan ook Musso (Udinese), Perin (Juventus), Cragno (Cagliari), Dragowski (Fiorentina) en Audero (Sampdoria) op het lijstje van de Italiaanse topclub.

Vandevoordt is ook niet de enige speler waar men bij Atalanta aan denkt, want ook Jhon Lucumi wordt nog steeds gelinkt aan de Italiaanse club, die eerder al Joakim Maehle weghaalde bij Genk.