De Bruyne deelt steekje uit aan ex-club Chelsea: “Ik was niet uitgenodigd”

De Bruyne deelt steekje uit aan ex-club Chelsea: “Ik was niet uitgenodigd”

28-05-2021 09:44 Laatste update: 10:12
7

Kevin De Bruyne neemt het zaterdagavond in de Champions League-finale met Manchester City op tegen zijn ex-club Chelsea. In een interview met The Sun deelt KDB een steekje uit aan zijn voormalige werkgever.

Chelsea haalde De Bruyne op bij KRC Genk, maar een succes werd dat niet. De Rode Duivel speelde eerst nog een paar maanden op huurbasis bij de Limburgers. Chelsea haalde toen de CL-finale, maar KDB was zelfs niet uitgenodigd ondanks dat hij net had getekend op Stamford Bridge.

Didier Drogba bezorgde Chelsea uiteindelijk de Champions League-winst. “Ik was daar niet. Ik denk zelfs dat ik niet was uitgenodigd. Ik herinner mij er niet veel van eerlijk gezegd. Soms bekijk ik Champions League-finales en soms niet, dat hangt af van de situatie. Ik kan mij die finale niet voor de geest halen”, aldus KDB.

De Bruyne vertrok verolgens naar Wolfsburg en tekende anderhalf jaar later voor een monsterbedrag voor City. De afgelopen jaren is de Rode Duivel uitegroeid tot een absolute sterkhouder en één van de beste middenvelders ter wereld. Enkel eindwinst in het kampioenenbal ontbreekt nog...