OFFICIEEL: Voormalige jeugdspeler van Lierse volgend seizoen in de Eredivisie

OFFICIEEL: Voormalige jeugdspeler van Lierse volgend seizoen in de Eredivisie

22-05-2021 19:19

Onze landgenoot Philippe Rommens (23) speelt volgend seizoen in het shirt van promovendus Go Ahead Eagles. De middenvelder, afgelopen seizoen actief voor TOP Oss, tekent naar verluidt een contract voor twee seizoenen in Deventer.

Rommens - die in jeugdopleiding zat van Lierse en PSV, bevestigt in gesprek met De Stentor dat hij de overstap gaat maken. Over de precieze contractduur wil hij zich echter nog niet uitlaten, maar er wordt verwacht dat hij zijn handtekening gaat zetten onder een verbintenis voor twee jaar. De centrale middenvelder komt transfervrij over.

"We hadden al een mondeling akkoord voordat zij promoveerden", vertelt Rommens. "Het is altijd een doel geweest om in de Eredivisie te spelen. Spannend om dat nu te bereiken, maar ik heb er vooral heel veel zin in."

De voormalige Belgische jeugdinternational is de derde Go Ahead-aanwinst voor volgend seizoen. Eerder werden de transfers van Isac Lidberg en Ragnar Oratmangoen al officieel gemaakt. Oratmangoen en Rommens kennen elkaar uit hun gezamenlijke TOP Oss-tijd in het seizoen 2018/2019. "Leuk om weer samen te spelen, en in een nieuwe groep toch een vertrouwd gezicht te hebben", sluit Rommens af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie