Vormer stond bovenaan mijn lijst van spelers waar ik wel eens op wou doorgaan

"Vormer stond bovenaan mijn lijst van spelers waar ik wel eens op wou doorgaan"

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 08:10za 15-05-2021 om 08:10

Laatste update: zaterdag 15 mei 2021 om 14:46za 15-05-2021 om 14:46

Royal Antwerp FC neemt het zondagavond opnieuw op tegen Club Brugge.De kapitein van Club Brugge, Ruud Vormer, sprak eerder dit seizoen zijn lof voor Ritchie De Laet al uit. "Die zou ik graag in mijn ploeg hebben". Ook De Laet geeft toe in Het Laatste Nieuws dat hij respect heeft voor Vormer. 

De heenwedstrijd tussen Royal Antwerp Fc en Club Brugge baarde een muis. Geen van beide ploegen wist echter te scoren en laat staan grote kansen af te dwingen. Toch waren de duels intens en soms over de schreef.

De Laet weet dat zo'n wedstrijd soms kan ontploffen, maar wil zijn lof en respect voor Vormer niet onder stoelen of banken steken. "Toen ik kapitein was in de beker tegen hen, was er een opstootje. Je weet wel, toen Seck daar Lang helemaal overhoop had geshot. De poppen aan het dansen, en Vormer probeerde de rust te bewaren. Ik kwam rustig aangewandeld en riep iets van: 'Kom, t is gedaan. Hij heeft geel gehad, t was een fout, iedereen weg nu.' Ineens zie ik Vormer naar mij kijken, waarop ik terugkijk en denk 'als je nu iets zegt...' Maar nee. 'Hij heeft gelijk, komaan jongens, het is gedaan', zei hij", vertelt De Laet aan Het Laatste Nieuws.

De verdediger van Antwerp had nochtans andere plannen met Vormer aan het begin. "Ik moet bekennen, voor dit alles, stond Vormer helemaal bovenaan mijn lijstje van spelers waar ik wel eens op wou doorgaan om te tackelen. (doet alsof hij tegen Vormer spreekt) ‘Echt, makker gij staat in mijn top drie waar ik écht eens op wil doorgaan", aldus De Laet, die zondag Ruud Vormer opnieuw in de ogen kijkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws