Kompany: We hebben Nmecha uit voorzorg naar de kant gehaald

Kompany: "We hebben Nmecha uit voorzorg naar de kant gehaald"

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 09:07do 13-05-2021 om 09:07

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 09:28do 13-05-2021 om 09:28

Woensdagavond speelde RSC Anderlecht 1-1 gelijk op het veld van KRC Genk. Anderlecht speelde een goede partij maar gaf een voorsprong op het uur uit handen. Bogdan Mykhaylichenko kwam nog dicht bij de winnende treffer, maar de paal stond in de weg. Op het uur werd ook Lukas Nmecha vervangen, de spits had last aan de enkel.

Vincent Kompany en zijn troepen hebben in de eerste ronde van de Champions Play Off een 3 op 9 gehaald. Woensdagavond speelde Anderlecht een goede partij. Na het openingsdoelpunt van Ait El Hadj zorgde Paul Onuachu - wie anders? - voor de gelijkmaker. Net daarvoor werd Lukas Nmecha naar de kant gehaald. De aanvaller van RSC Anderlecht had last aan de enkel. Volgens Kompany was dat enkel maar uit voorzorg. "Lukas had de voorbije dagen al wat last aan die enkel. Hij was iets minder mobiel. We hebben hem uit voorzorg naar de kant gehaald. We hebben nog een wedstrijd binnen drie dagen. Hij zal dan klaar zijn. En hij heeft nu maar een uurtje gespeeld, dus dan heeft hij nog over", aldus Kompany op de persbabbel na de wedstrijd.

Zaterdag staat opnieuw de topper tussen Anderlecht en Genk op het programma. Kompany hoopt dan opnieuw op zijn aanvaller te kunnen rekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws