'Club Brugge ziet miljoenenbod op Hammarby-talent Amoo geweigerd worden'

'Club Brugge ziet miljoenenbod op Hammarby-talent Amoo geweigerd worden'

12-05-2021 23:30
1

Club Brugge zit nog stevig in de titelstrijd, maar is ook al bezig aan de voorbereidingen op volgend seizoen. Het heeft zelfs al enkele aanbiedingen gedaan op verschillende spelers, maar zag één bod op Akinkunmi Amoo geweigerd worden.

Het Nigeriaanse SCORENigeria weet dat Club Brugge verregaande interesse toonde in Amoo, een achttienjarige flankaanvaller die momenteel uitkomt voor het Zweedse Hammarby. De landskampioen probeerde Amoo zelfs naar België te halen en deed een bod van maar liefst vier miljoen euro op de flankaanvaller. Dat bleek niet genoeg om Amoo ook weg te halen bij Hammarby.

De Zweedse club wees de aanbieding af en hoopt in de (nabije) toekomst flink wat meer te krijgen voor Amoo, die in elf wedstrijden voor de club goed was voor maar liefst zes doelpunten. Daarmee zou hij zich ook in de kijker hebben gespeeld van onder andere Atlético Madrid, Valencia en Leicester City.

Voor Club Brugge wordt het dus een dilemma: een hoger bod neerleggen bij Hammarby of hopen dat buitenlandse topclubs Amoo niet aantrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie