Vandereycken verkiest Mbokani boven Nmecha: Ondanks zijn oude dag

Vandereycken verkiest Mbokani boven Nmecha: "Ondanks zijn oude dag"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 18:15wo 12-05-2021 om 18:15

Dieumerci Mbokani imponeerde afgelopen weekend tegen Anderlecht. Dat ontging ook oud-bondscoach Rene Vandereycken niet. De ex-coach maakt de vergelijking tussen Lukas Nmecha en de Antwerp-spits.

Vijftien doelpunten maakte Nmecha dit seizoen al voor Anderlecht. Toch is dat niet genoeg om Vandereycken volledig te overtuigen. "Daar zitten acht strafschoppen tussen. Haal die strafschoppen weg zijn aantal doelpunten gaat serieus naar beneden", aldus de oud-bondscoach tegenover Het Nieuwsblad.

"Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen talent heeft. De kans is er dat hij deze zomer al onhoudbaar is voor Anderlecht en bij een betere club in Europa terechtkomt. Hij heeft de toekomst voor zich. Iets wat Mbokani dan weer niet kan zeggen", vervolgt Vandereycken.

Toch weet de voormalige coach wie hij op dit moment liever in zijn elftal heeft. "Als ik tussen de twee moet kiezen ga ik toch voor Mbokani. Ondanks dat hij intussen al een pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt", besluit Vandereycken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie zou jij kiezen op dit moment?

Mbokani
65%
Nmecha
35%
(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws