UPDATE: ‘AC Milan en Sevilla gecharmeerd van Anderlecht-speler’

UPDATE: ‘AC Milan en Sevilla gecharmeerd van Anderlecht-speler’

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 10:00wo 12-05-2021 om 10:00

Laatste update: woensdag 12 mei 2021 om 11:11wo 12-05-2021 om 11:11

Albert Sambi Lokonga maakt komende zomer kans op een buitenlandse transfer. De captain van Anderlecht denkt er naar eigen zeggen nog niet over na, uit respect voor Anderlecht. 

Jérémy Doku vertrok vorige zomer voor 27 miljoen euro, maar Sambi Lokonga mag goedkoper weg. "Het zijn de clubs die de transfer­bedragen bepalen, maar natuurlijk denk je daar weleens over na. Ik moet zelf mijn carrière plannen en dus weet ik graag wat er speelt rond mijn persoon. Door de coronacrisis zullen de transferprijzen lager liggen", geeft hij aan bij het Nieuwsblad. 

Lokonga wordt aan heel wat clubs gelinkt, maar zelf aast hij nog niet op een vertrek. "Op dit moment bezig zijn met een transfer, zou een gebrek aan respect zijn tegenover Anderlecht. We moeten nu presteren en dan pas nadenken over later", benadrukt hij.

Lokonga vatte sowieso al de koe bij de hoorns. Hij gaf in diezelfde krant aan dat er niet pittig genoeg getraind wordt bij Anderlecht. Is dat de stroomstoot die Anderlecht nodig heeft tegen KRC Genk? 

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zijn AC Milan en Sevilla gecharmeerd van Sambi Lokonga. ‘Volgens onze info volgen beide clubs de Luikenaar effectief, maar het valt af te wachten of zij een bod doen’, klinkt het in de krant. Lokonga zelf zal niet teleurgesteld zijn moest er geen bod komen, hij zit voorlopig nog goed bij Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws