Club Brugge krijgt zware concurrentie: 'Ajax bereidt bod voor op aanvaller'

Club Brugge krijgt zware concurrentie: 'Ajax bereidt bod voor op aanvaller'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 08:12di 11-05-2021 om 08:12

Club Brugge krijgt zware concurrentie van Ajax voor Kamaldeen Sulemana van FC Nordsjaelland. Volgens De Telegraaf is de kans groot dat directeur voetbalzaken Marc Overmars 'met de creditcard van de club' naar Denemarken is gereisd.

Overmars zat maandag samen met hoofdscout Henk Veldmate op de tribune tijdens Nordsjaelland – FC Kopenhagen (2-2). Zij zagen Sulemana de score openen. Ajax lijkt door te willen pakken om Manchester United, Bayer Leverkusen en Club Brugge af te troeven in de strijd om de negentienjarige vleugelaanvaller.

De Amsterdammers bezochten de afgelopen vier dagen trainingen van Nordsjaelland en voerden gesprekken met Sulemana, zo weet De Telegraaf. De Ghanees werd  opgeleid door Right to Dream, waarna Nordsjaelland hem begin 2020 naar Denemarken haalde. Dit seizoen was de rappe aanvaller in 26 duels goed voor tien goals en zes assists. Vooral de laatste weken is hij op dreef met zes doelpunten in zes wedstrijden.

De tweevoudig international wordt al een tijdje genoemd bij Club Brugge en moet naar verluidt zo'n twaalf tot veertien miljoen euro kosten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws