Club Brugge bekritiseerd na 'kleedkamerfilmpje': Het is een soort heilig iets

Club Brugge bekritiseerd na 'kleedkamerfilmpje': "Het is een soort heilig iets"

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 23:11zo 09-05-2021 om 23:11

Laatste update: zondag 9 mei 2021 om 23:12zo 09-05-2021 om 23:12

Het was een opvallend filmpje, de beelden die Club Brugge deelde van een razende Ruud Vormer in de partij tegen RSC Anderlecht. Club Brugge kreeg ook flink wat lof voor het filmpje, maar in Nederland denkt men er anders over.

Zo is voormalig voetballer Dirk Kuyt niet meteen een liefhebber van dat soort filmpjes, waar de 'kleedkamergeheimen' worden onthuld. "Een mooie combinatie van Nederland, Belgisch en Frans", lacht Kuyt. "De kleedkamer is een soort heilig iets", klinkt het bij Ziggo Sport Voetbal.

"Het is een plek waar je jezelf kan en mag zijn, waar je elkaar een keer verrot kunt schelden. Die camera zit er op en dan toon je misschien net wat ander gedrag. Ik ben van mening dat je gewoon uit die kleedkamer weg moet blijven", geeft hij aan.

Ronald Waterreus, die in het verleden uitkwam voor onder andere PSV, snapt Kuyt en had zelf ook niet graag een camera in de kleedkamer gehad. "Maar het maakt het voor de mensen thuis wel tastbaar. We hebben dit honderd keer meegemaakt, het is de normaalste gang van zaken. Het is eigenlijk heel raar dat mensen hier verbaasd over zijn. Zo gaat het toch gewoon?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws