Had Club Brugge geluisterd, dan stond het stadion in Knokke er nu al

"Had Club Brugge geluisterd, dan stond het stadion in Knokke er nu al"

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 22:00zo 09-05-2021 om 22:00

Het stadiondossier in Brugge blijft een heikele kwestie waar maar geen einde aan lijkt te komen. Club Brugge probeert nu al meer dan tien jaar een stadion in de omgeving van Brugge te zetten, maar doet dat zonder succes. Is een verhuis uit Brugge dan een oplossing?

Club Brugge kon recent nog een nieuw oefencomplex bouwen in Westkapelle en had in het verleden met voormalig burgemeester Léopold Lippens ook een vriend van de club in de stad Knokke. Die leek een verhuis van Club Brugge naar zijn stad ook te zien zitten.

Zo onthult Vincent Van Honsebrouck, voorzitter van Royal Knokke FC, dat een verhuis naar Knokke een mogelijkheid was voor Blauw-Zwart. "Had Club Brugge drie jaar geleden geluisterd naar burgemeester Lippens, dan stond het nieuwe stadion er nu al in Knokke", geeft hij aan in Krant van West-Vlaanderen.

Dat gebeurde echter niet en Club Brugge bleef inzetten op een stadion in de omgeving van de stad Brugge. Een nieuwe arena op de site van Jan Breydel is nu de nieuwste en beste optie, maar ook daar is er tegenkanting en blijft het dossier aanslepen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws