KRC Genk krijgt goed nieuws, KV Kortrijk wil graag langer door met Gano

KRC Genk krijgt goed nieuws, KV Kortrijk wil graag langer door met Gano

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 16:44zo 09-05-2021 om 16:44

Voor KV Kortrijk zit het seizoen erop en de Kerels kunnen zich dus al voorbereiden op het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin de Kortrijkzanen hopen te kunnen rekenen op Zinho Gano.

De aanvaller werd na januari door KV Kortrijk tijdelijk overgenomen van KRC Genk en wist op korte tijd ook indruk te maken bij KVK. Als het van Algemeen Manager Matthias Leterme afhangt, blijft Gano ook bij Kortrijk. "Ik denk dat hij hier graag is en zeer tevreden is over de periode die hij hier doormaakt", zegt Leterme in Krant van West-Vlaanderen.

KV Kortrijk lijkt dan ook van plan om binnen de komende dagen en weken gesprekken te voeren met Genk. "Misschien wil Zinho blijven. Van onze kant uit is er ook interesse. Maar Gano ligt nog een seizoen onder contract bij Racing Genk, dat is momenteel het struikelblok. We hebben nog niet met elkaar gesproken", besluit Leterme.

Op een nieuwe kans bij Genk moet de 27-jarige Gano alvast niet rekenen. Dit seizoen kwam hij elf keer uit voor KV Kortrijk en was hij goed voor zes competitiedoelpunten en één assist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws