Breaking news

OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract Openda, ook Vitesse profiteert

Zidane praat over dolletje van Hazard: Hij zei sorry tegen de groep

Zidane praat over dolletje van Hazard: "Hij zei sorry tegen de groep"

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 14:11za 08-05-2021 om 14:11

Zinedine Zidane hield vrijdag een persconferentie. Daarin kwam de trainer van Real Madrid terug op het voorval met Eden Hazard na de Champions League-match tegen Chelsea.

Afgelopen week kegelde Chelsea Real Madrid uit de Champions League. Na de match was te zien hoe Eden Hazard dolde met enkele spelers van Chelsea. In de Spaanse media viel het slecht hoe de Rode Duivel na de uitschakeling van Real Madrid aan het lachen was op het veld en niet in zak en as zat.

Excuses aan de spelersgroep
Via sociale media bood Hazard ondertussen al zijn excuses aan voor zijn dolletje. Blijkbaar heeft de winger ook sorry tegen zijn ploegmaats gezegd. Dat verklapte Zidane. "Hij heeft zich al geëxcuseerd voor wat er is gebeurd", aldus de Fransman.

"Het was niet de bedoeling van Hazard om iemand te kwetsen dat heeft hij ook gezegd. Hij is een speler van Real Madrid en zal vechten voor Real Madrid. Hij weet wat hij moet doen op het veld en zal dat ook doen. We hebben na de match ook met elkaar gesproken. Hij praatte met mij, met de spelers en met de club. Nu behoort het voorval tot het verleden", aldus nog Zidane.

Transfer deze zomer?
Hazard is aan zijn tweede seizoen bij Real Madrid bezig. Mede door blessureleed kon hij zich in de Spaanse hoofdstad nooit doorzetten. Nu klinkt het almaar luider dat Real Madrid Hazard aankomende zomer wil verkopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk je dat Hazard volgend seizoen nog voor Real Madrid speelt?

Ja
40%
Nee
60%
(648 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws