'Franse en Engelse interesse voor aanvaller van Standard'

'Franse en Engelse interesse voor aanvaller van Standard'

08-05-2021 12:35
2

Standard treedt zaterdagavond aan tegen KAA Gent in de Europe Play Offs. De Rouches kregen op de eerste speeldag een flinke pandoering om de oren bij KV Oostende, 6-2. Mbaye Leye verwacht dus een reactie van zijn elftal. Ondanks de magere prestaties afgelopen weken is er toch één lichtpunt, Jackson Muleka.

Jackson Muleka is bezig aan een degelijk seizoen bij Standard, ondanks het woelige jaar blijft de jonge aanvaller overeind. Vorige week scoorde Muleka in KV Oostende en hij pikte ook zijn doelpuntje mee in de bekerfinale tegen KRC Genk. Volgens La Dernière Heure hebben er enkele Europese clubs Muleka op hun verlanglijstje geplaatst. Jackson Muleka zou naar verluidt alvast de interesse genieten van twee Franse clubs die volgens LDH bereid zijn om een officieel bod neer te leggen op Sclessin. Daarnaast zijn er ook clubs uit Engeland geïnteresseerd in hem.

Bij Standard wachten ze de situatie af, het is algemeen bekend dat de financiële situatie van de club niet echt goed is dus extra geld kan misschien welkom zijn. Muleka's marktwaarde wordt geschat op acht miljoen euro, terwijl zijn ex-club TP Mazembe nog dertig procent te goed heeft bij een doorverkoop door Standard. Maar desondanks is Standard geen vragende partij voor een transfer van Muleka, behalve indien het een niet te weigeren aanbod betreft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie