'Standard kiest voor bekende namen en haalt ex-speler terug'

'Standard kiest voor bekende namen en haalt ex-speler terug'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 20:45vr 07-05-2021 om 20:45

Bij Standard haalde men recent Mbaye Leye terug naar de club en werd de Senegalees trainer van de Rouches. Met Jean-François Gillet zit er binnenkort nog een 'ex-speler' in de trainingsstaf van de Rouches, maar hij is niet de enige ex-speler die voor Standard zal werken.

Zo weet men bij La Dernière Heure dat ook Aloys Nong terugkeert naar Standard. Nong zal vanaf volgend seizoen de leiding overnemen bij de U15 van Standard. Daarnaast wordt hij ook nog assistent bij de beloften van de Rouches. Hij komt over van de academie van Emilio Ferrera, waar hij voordien aan de slag was.

Nong speelde van 2010 tot 2012 voor Standard en speelde in totaal 39 keer voor de Luikenaren. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en negen assists. In ons land kwam de Kameroener ook nog uit voor Eendracht Aalst, RFC Liège, Visé, FC Brussels, KV Kortrijk, KV Mechelen en RAEC Mons.

In 2013 vertrok hij bij RAEC Mons en trok hij naar Spanje, waar hij voor Levante en Recreativo Huelva uitkwam. Na daarna nog enkele jaren in Iran gevoetbald te hebben besloot hij in 2018 om er helemaal mee te stoppen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws