Hazard biedt zijn excuses aan: Wou de fans van Real niet beledigen

Hazard biedt zijn excuses aan: "Wou de fans van Real niet beledigen"

06-05-2021 20:57 Laatste update: 21:05
20

Woensdagavond verloor Real Madrid kansloos van Chelsea FC in de halve finales van de Champions League. Vooraleer Eden Hazard was kop van jut. Hazard speelde niet zijn beste wedstrijd en achter de wedstrijd was hij al lachend gespot op het veld. Hazard reageerde echter donderdag in een Instagram-bereicht.

Real Madrid werd gisteren uit de Champions League gekegeld door Cheslea. Nochtans had Real hoop in een goede afloop want Zidane zette Ramos als Eden Hazard aan de aftrap. Beiden speelden niet hun beste match voor de club. Toch was Eden Hazard de gebeten hond na afloop van de partij.

De Spaanse media hadden veel kritiek op het spelniveau van de Belgische aanvaller, maar ook wat er na de partij is gebeurd. In een beeldfragment is te zien hoe Eden Hazard al lachend staat te dollen met zijn voormalige ploegmakker van Chelsea FC. Op deze kritiek heeft Eden Hazard nu gereageerd. In zijn statement wil Hazard zijn excuses aanbieden aan de Real Madrid-supporters.

Hazard sloot af met een ambitieuze boodschap. "Het is altijd mijn droom geweest om voor Real te spelen. Ik ben naar hier gekomen om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij, we moeten nu samen vechten voor de landstitel. Hala Madrid!"