'Aston Villa heeft Engels niet meer nodig, verdediger moet peulschil kosten'

'Aston Villa heeft Engels niet meer nodig, verdediger moet peulschil kosten'

02-05-2021 16:36

Bij Aston Villa lopen er met Wesley Moraes, Marvelous Nakamba en Björn Engels drie ex-spelers van Club Brugge rond in de Engelse ploeg. Echt succesvol waren die transfers echter niet en dat zal ook zijn gevolgen hebben. Vooral voor Engels.

Bij Football Insider klinkt namelijk dat The Villains op zoek gaan naar een nieuwe ploeg voor Engels, die dit seizoen tot dusver nog geen minuut speelde voor Aston Villa. De centrale verdediger is helemaal overbodig geworden en moet dus een nieuwe uitdaging vinden. Duur zal Engels ook niet zijn.

Aston Villa betaalde zelf nog acht miljoen euro voor Engels, maar zal nu al tevreden zijn als het een fractie van die prijs ontvangt. De club beseft ook dat Engels nog steeds blessuregevoelig is en dit seizoen niet in actie kwam. Weinig redenen dus om de hoofdprijs te vragen voor de verdediger.

Waar de toekomst van Eengels ligt, is nog niet geweten. In het verleden werd hij wel al in verband gebracht met een terugkeer naar België en zouden onder andere Royal Antwerp FC, RSC Anderlecht en Club Brugge interesse getoond hebben.