Club Brugge ziet De Ketelaere vertrekken: Gaat naar een Europese topclub

Club Brugge ziet De Ketelaere vertrekken: "Gaat naar een Europese topclub"

01-05-2021 22:18 Laatste update: 22:21
25

Club Brugge heeft dit seizoen weer enkele uitblinkers en een pak jonge talenten in de kern. Onder andere Charles De Ketelaere is er daar één van en wist zich ook al stevig in de kijker te spelen. Het zorgde ook voor flink wat interesse van buitenlandse topclubs.

Dat De Ketelaere als tiener al debuteerde bij de Rode Duivels en indruk wist te maken in de Champions League, heeft voor flink wat interesse gezorgd. Volgens Gazetta dello Sport heeft SSC Napoli een bod van 10 miljoen euro voorbereid op de speler van Club Brugge. Daar blijft het echter niet bij.

Transferexpert Ciro Venerato heeft bij Radio Kiss Kiss en Casanapoli namelijk aangegeven dat hij niet gelooft dat Napoli De Ketelaere ook kan halen. Volgens hem is er namelijk flink wat meer interesse in de middenvelder. "Hij zal wellicht bij een buitenlandse club belanden die veel rijker en groter is", klinkt het.

Bij Club Brugge lijkt men dan ook te moeten vrezen voor een vertrek, maar lijkt het ook de jackpot te gaan vangen. "Deze jongen is voorbestemd voor het buitenland. Maar hij zal het blauwe shirt niet aantrekken, hij gaat naar een andere Europese topclub", zegt Venerato.