Cercle-voorzitter reageert op fragment over 'gekochte titel': Uit de context

Cercle-voorzitter reageert op fragment over 'gekochte titel': "Uit de context"

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 17:55do 22-04-2021 om 17:55

Laatste update: donderdag 22 april 2021 om 18:13do 22-04-2021 om 18:13

Club Brugge kon afgelopen seizoen de titel na amper 29 speeldagen voetballen vieren. Door de coronastop werd er na 29 speeldagen niet meer gevoetbald en won Blauw-Zwart de titel. Vincent Goemaere, voorzitter van Cercle Brugge, heeft daar zo zijn bedenkingen bij.

Volgens de voorzitter van Cercle was Club Brugge één van de voorstanders om de competitie stil te leggen en de stand te houden zoals die op dat moment was. In een interview met Play Sports voor het programma 'President' spreekt hij ook ferme taal over die titel van Club Brugge.

"Club Brugge heeft vorig seizoen de titel gekocht", aldus Goemaere in een filmpje. Eerder gaf Goemaere nog aan dat hij Club Brugge een verdiende kampioen vond en de titel gunt , maar toch lijkt hij enigszins verveeld te zitten met het einde van het vorige seizoen. Club Brugge had toen, op dat moment, na 29 speeldagen een voorsprong van liefst vijftien punten op eerste achtervolger AA Gent.

Bij Cercle Brugge wilde men het seizoen echter nog niet opgeven. Goemaere vindt dan ook dat de competitie te vroeg werd stopgezet. De relatie tussen het bestuur van Club Brugge en Goemaere zit al even op een laag pitje. Zo onthulde de voorzitter van Cercle Brugge in datzelfde programma nog dat Verhaeghe in een partij tussen beide clubs niet met Goemaere in dezelfde ruimte wil zitten.

Op Twitter kwam Goemaere echter al snel met een reactie op het bewuste fragment. 'Mijn woorden worden uit de context getrokken. Club Brugge was en is de terechte sportieve kampioen. Zonder discussie', schreef hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws