KV Oostende-sterkhouder praat over toekomst: “Tot een akkoord komen”

KV Oostende-sterkhouder praat over toekomst: “Tot een akkoord komen”

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 10:15do 22-04-2021 om 10:15

KV Oostende heeft met Jack Hendry een leider in de verdediging gevonden. Volgens Sport/Voetbalmagazine is de Schot de meest regelmatige speler van het seizoen.

“Echt? Fantastisch! Kunnen jullie dat verspreiden via sociale media?”, reageert hij tegenover het magazine. “Dan kan ik dat ook delen met de mensen bij me thuis. Uiteraard ben ik er ongelooflijk trots op. Die erkenning door het grootste voetbalblad van België is een hele eer. Dat jullie het enige magazine zijn? Juist daarom zeg ik: het grootste! ( lacht) Het toont aan dat wij als ploeg en ik als individu een goed seizoen achter de rug hebben. Iets om te koesteren.”

Hendry praat ook over zijn toekomst. De verdediger wordt gehuurd van Celtic, maar de kustclub heeft wel een aankoopoptie bedongen. “Daar weet ik evenveel over als jij: niks. Ik dank KVO dat ik mijn talent heb kunnen tonen. Oostende heeft een koopoptie en die willen ze activeren. Zaak is nu tot een akkoord te komen. Mijn wens is op het hoogste niveau te spelen, dat is duidelijk. En dat kan in elke competitie zijn.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sport/Voetbalmagazine (@sportvoetbalmagazine)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws