De Bruyne gaat de strijd aan met de Super League met fenomenaal statement

De Bruyne gaat de strijd aan met de Super League met fenomenaal statement

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 21:07di 20-04-2021 om 21:07

The Super League is een bom die door twaalf grote clubs onder het voetba is gelegd. Enkele spelers en trainers, onder wie James Milner en Pep Guardiola, spraken zich al uit tegen het nieuwe format. Kevin De Bruyne liet ook van zich horen op twitter met een opmerkelijke tekst. 

Manchester City en Chelsea FC hebben intussen besloten om uit de Super League te stappen. Ook FC Barcelona en Atlético Madrid zouden zich beraadslagen om onder het contract uit te komen en zich af te zetten tegen de Super League.

Kevin De Bruyne sprak klare taal en is duidelijk tegen de Super League. In een statement op twitter liet hij het volgende weten. "Deze man komt uit een klein dorp uit België. Hij droomde ervan te spelen op het allerhoogste niveau", schrijft De Bruyne op sociale media. "Ik heb gespeeld in de Belgische, Duitse en Engelse competitie. En ik heb met trots de kleuren van mijn land verdedigd. Ik heb hard gewerkt, en gaf altijd álles om te winnen, hét ultieme doel. Het belangrijkste is strijden om de prijzen. Concurrentie. Met de zaken die de voorbije dagen aan het licht kwamen, is dit misschien een goed moment om samen te komen en een oplossing te vinden. We weten dat voetbal ‘big business’ is, en ik weet dat ik hier deel van uitmaak. Maar ik ben nog steeds een jongen die gewoon houdt van voetbal. Daar gaat het over. Laat ons de volgende generaties blijven inspireren en onze fans laten dromen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws