Huidige management van Anderlecht stelt zich vragen bij omstreden makelaars

Huidige management van Anderlecht stelt zich vragen bij omstreden makelaars

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 15:17do 15-04-2021 om 15:17

RSC Anderlecht werd voorbije maanden gelinkt aan enkele beruchte makelaars, zo kwam onder meer verschillende vreemde praktijken aan het licht bij de transfers van Adrien Trebel en Chancel Mbemba. Tegen Didier Frenay, waar Anderlecht zaken mee deed (transfer Dimata naar Wolfsburg), loopt momenteel een onderzoek.

Het huidige management van Anderlecht, dat zeer transparant en correct wil zakendoen, stelt zich vragen bij makelaars met zo een werkwijze, vandaar dat paars-wit zich burgerlijke partij stelde. Dat valt te lezen in de documenten dat de KBVB vrijgaf in verband met de licenties, dat meldt Het Laatste Nieuws.  Eerder ging ook onder meer KV Oostende vol in de aanval richting Frenay, de kustploeg kreeg gelijk van het BAS.

Anderlecht vroeg begin vorige maand twee maanden uitstel aan Wolfsburg voor de laatste twee schijven voor de transfer van Landry Dimata, een speler die in het verleden in de stal van Frenay zat. Frenay kreeg bijvoorbeeld bij de overgang van Dimata van KV Oostende naar Duitsland een onwaarschijnlijk hoge ‘fee’ van bijna 3,4 miljoen. "Misbruik van vertrouwen, oplichting", aldus Dimata.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws