Ik heb Anderlecht niet verplicht om mij zo een contract te geven

"Ik heb Anderlecht niet verplicht om mij zo een contract te geven"

15-04-2021 07:00
11

Zakaria Bakkali (25) moet zich na een lastige periode bij Anderlecht bewijzen in het shirt van Beerschot. Bakkali stond ooit te boek als een toptalent, maar kan dat voorlopig niet waarmaken. 

Bij Anderlecht vloog hij eind vorig jaar zelfs naar de B-kern. "Niemand begreep het", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Je moet het maar aan Vincent Kompany vragen. (denkt na) Het was... ingewikkeld. Er was een bepaalde filosofie, ik paste daar niet in. Of ik meer kansen verdiende, is niet aan mij om te beslissen. Ik deed mijn best."

Bakkali heeft bij Anderlecht wel nog een dik contract tot de zomer van 2022. "Ik heb Anderlecht niet verplicht me zo een contract te geven. Ach, ik ben bereid om in te leveren om zo spelplezier terug te vinden, zoals me dat hier bij Beerschot lukt. Er rest me nog zeven jaar om er iets van te maken."

Bakkali gelooft zeker dat hij zijn carrière kan herlanceren. "Ik hou van het voetbal, groei stilaan naar mijn beste niveau - ik zit aan hoogstens zeventig procent van mijn mogelijkheden. Ik heb zin in de match op Standard, ik heb er vertrouwen in dat dat het niet meer zal fout lopen. Daar zorg ik wel voor. Althans, dat gaan we proberen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie