Vertrekt Clement bij Club Brugge? Er zal belangstelling zijn

Vertrekt Clement bij Club Brugge? "Er zal belangstelling zijn"

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 07:01wo 14-04-2021 om 07:01

Club Brugge lijkt ondanks de mindere vorm toch niet meer van de titel te houden en is goed op weg om de tweede titel op rij te pakken. Voor Philippe Clement de derde titel op rij in ons land. Denkt hij na die succesperiode aan een stap hogerop?

Clement voelt zich bijzonder goed bij Club Brugge, maar volgens Sport/Voetbalmagazine is het niet uitgesloten dat de trainer toch andere oorden opzoekt. Een beslissing is er echter nog niet genomen, zo weet het weekblad dat die pas op het einde van het seizoen wordt genomen.

De trainer zit dan samen met zijn makelaar rond de tafel met Club Brugge om een balans van het seizoen op te maken. Bij Blauw-Zwart heeft Clement alvast nog een contract tot eind volgend seizoen. Daarnaast gaf hij in het verleden ook aan er niet weigerachtig tegenover te staan om de 'Ferguson van Club Brugge te worden'. Maar, ook het buitenland lonkt.

Zo toonde Stade Reims in het verleden nog interesse in Clement, al zag die dat toen nog niet zitten. "Philippe heeft resultaten neergezet en spelers ontwikkeld, dus ik denk dat er belangstelling zal zijn", gaf een makelaar nog aan bij het weekblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws