Belgische clubs kijken rond bij FC Emmen: 'We zijn van de interesse op de hoogte'

Belgische clubs kijken rond bij FC Emmen: 'We zijn van de interesse op de hoogte'

13-04-2021 22:25
1

FC Emmen staat voor een belangrijk beslismoment: de contracten van de Peruviaanse sterkhouders Sergio Peña en Miguel Araujo lopen in de zomer van 2022 af en de interesse komt langzaam op gang. Voorzitter Ronald Lubbers kijkt alvast vooruit op de volgende transferzomer.

Aangezien de contracten van beide spelers tot de zomer van 2022 lopen, moet Emmen na dit seizoen een belangrijke keuze maken: verlengen of verkopen. "Dat is de afweging die we moeten maken. Het zijn voor ons heel belangrijke spelers. Aan de andere kant kun je ook op het punt komen dat het voor zowel ons als voor hen een moment is om een stap te maken", vertelt Lubbers in gesprek met Voetbal International.

Vooral de interesse in Peña neemt toe. De middenvelder wordt in de gaten gehouden door verschillende clubs uit België, Spanje en Mexico. "Het is niet concreet in de zin van dat clubs zich al bij ons gemeld hebben, maar we zijn ervan op de hoogte dat er belangstelling bestaat", sluit Lubbers af.

Voor Emmen staan er nog een aantal cruciale wedstrijden op het programma dit seizoen in de strijd tegen degradatie. Na de bekerfinale van aanstaande zondag tussen Vitesse en Ajax neemt Emmen het op tegen Heracles Almelo. Vervolgens treft de club nog Ajax, FC Groningen, sc Heerenveen en VVV-Venlo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie