Kan RSCA verrassen in PO1? ‘We zijn allemaal toch erg benieuwd’

Kan RSCA verrassen in PO1? ‘We zijn allemaal toch erg benieuwd’

13-04-2021 18:00
4

Als Anderlecht zondag niet over STVV struikelt mogen Vincent Kompany en zijn spelers zich opmaken voor play-off 1. In Knack kijken ze alvast met belangstelling uit naar de aanwezigheid van de recordkampioen in de top-4.

‘We zijn allen toch heel erg benieuwd welke rol Anderlecht zal kunnen spelen in play-off 1. Al moet het eerst nog langs STVV geraken natuurlijk’, pent de hoofdredacteur van Knack neer. De resultaten van Anderlecht tegen topploegen doen alvast veel goeds vermoeden voor een mogelijke deelname aan play-off 1.

‘Tegen Club Brugge toonde het iets waaraan het dit seizoen vaak aan ontbrak in Brussel: mentale weerbaarheid en efficiëntie. Eigenlijk heeft Anderlecht die twee fundamenten enkel maar in topper laten zien. Het toont dat het bij Anderlecht niet zozeer aan de kwaliteit lag maar wel aan de mentaliteit. Ook Kompany wist dat voor het grootste deel van het seizoen niet on te buigen. Zijn analyses na de wedstrijd klonken toch vaak als een refreintje. Al is het wel knap dat het op het eind toch lijkt te lukken’, wordt er besloten.

No Poll