Lang (Club Brugge) eerlijk: Ik ga naar psycholoog, ik heb dat nodig

Lang (Club Brugge) eerlijk: "Ik ga naar psycholoog, ik heb dat nodig"

13-04-2021 07:48 Laatste update: 07:51
23

Noa Lang leeft mee met PSV-speler Mohamed Ihattaren, die dit seizoen veel over zich heen krijgt. De aanvaller van Club Brugge herkent zich naar eigen zeggen in de spelmaker van PSV.

"Wat Ihattaren heeft, daar kan ik mij ook in vinden. Eerlijk is eerlijk. Ik heb ook altijd dat streepje achter mijn naam en die vooroordelen van mensen", legt Lang uit in gesprek met Robin van Persie in de serie Gilette Locker Room. Lang probeert het positief in te zien. "Pas als mensen zich niet druk om je maken en niet over je praten, moet je je zorgen gaan maken."

Lang geeft aan dat hij veel baat heeft bij mentale begeleiding. "Ik heb een psycholoog. Ik heb dat eerlijk gezegd best wel nodig", vertelt hij openhartig. "Ik moet bij iemand gewoon even alles eruit kunnen gooien en over bepaalde dingen kunnen praten. Ik ben geen prater over mijn problemen, maar dit is iemand bij wie dat 'gewoon' gaat. Ik hecht daar wel veel waarde aan. Ik kan eerlijk zeggen: af en toe komen daar ook tranen bij. Dat hoort erbij, we zijn mensen."